Cei mai buni experţi în ezoterism
În direct pe monitorul computerului dumneavoastră!
Choose language
English Magyar Deutsch Română Русский Español český
 
 
 

2012 - A Maja Prófécia Titkai

Limbi: MagyarEnglish
Durată: 8 h
Preţ: EUR 8.90
 
                   
 
10.0/10 (1)
 
Acest eveniment nu este disponibil în limba curentă a siteului.

Speciális Ajánlat - Vásárolja meg az egész sorozatot 1980 Ft-ért Az új korszak már elkezdődött és a Maják megosztják 2012 üzenetét. Vajon ez a fordulópont? Elindultunk az Arany-kor felé?

2012-ben megváltozik a világ! A maják naptárának jóslata szerint teljesen felfordul az életünk, egyes vélemények szerint óriási, mindent elsöprő katasztrófa közeleg.

Drunvalo Melchizedek – A hírvivő

Az amerikai spirituális guru elsőként hívta fel a világ figyelmét a majákra és a maja naptár autentikus értelmezését mutatta be. A csomag 2 előadását is tartalmazza. Az örök idők majái a maja gondolkodás alapjait tárja elénk, míg a 2012 – Az új emberiség születése az emberi gondolkodásban és társadalomban bekövetkező, 2012 okozta változásokról szól.

Don Alejando – A maja

De mit szólnak ehhez a maják? Ezt Don Alejando 2012 és a maják című előadásában tudhatja meg, melyben feltárul a hagyományait őrző nép gondolat- és hitvilága.

Carl Johan Calleman – A tudós

Van ennek tudományos alapja? Erre kísérel meg választ adni Carl Johan Calleman A maja naptár titkai című előadásában, mely a maja írásos és tárgyi emlékekből kiindulva mutatja be a naptár valódi jelentőségét és ellentétben a közvélekedéssel már 2011-re teszi a változás kezdetét.

 
Vizionează acum
 
Nume de utilizator:
 
Parola:
 
Intră în cont Ţine-mă minte
 
Pentru a posta comentarii la acest eveniment, trebuie să intraţi în contul dvs. Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe site, faceţi click aici.
Toate comentariile postate sunt moderate. Orice comentariu care încalcă reglementările menţionate la Termenii şi condiţii vor fi şterse.
 
 
 
Carl Johan CallemanCarl Johan Calleman He is the only professional scientist who demonstrate that the evolution of biology, history and consciousness reflects the Mayan calendar. This body of work has been presented in three internationally published books that are fundamental to the understanding of the big picture and actual significance of the Mayan calendar. As a world renowned expert on the Mayan calendar he has lectured in twenty countries on this topic.

Doresc să fiu anunţat despre noile evenimente de pe Esoguru!

Fiţi primul care află!